Fragt - vi passer på naturen

Almindelig betingelser.

Fragten er altid gratis for dig i Danmark

Du kan kontakte os for pris, såfremt du ønkser forsendelse til udlandet.

Vi vælger altid det nærmeste udleveringssted i forhold til den adresse du har oplyst.

Er din vare uheldigvis udsolgt, vil vi kontakte dig med et alternativ eller en besked om hvornår du kan forvente at modtage dit køb.

 

Vi passer på naturen.

Vi holder af vores natur og går ind for genbrug i det omfang det er muligt. I forhold til forsendelser kan vi sammen gøre en forskel.
 
Vi vil helt vildt gerne sende dit køb i ny flot emballage (kasser, boblekuverter osv.) med vores logo på, så alle der håndtere dit køb, fra vores værksted til din afhentning på udleveringsstedet, kan se hvor pakken kommer fra.
Det giver god mening i forhold til reklame for IBEN's. 
Det giver bare ikke god mening i forhold til miljøet og vores skønne natur som vi alle har et ansvar for at passe på.
 
Du kan ønkse, at vi bruger genbrugsemballage og som tak fordi du passer på naturen sammen med os, så giver vi dig 10kr i rabat på dit køb og en god samvittighed :)
 
Genbrugsemballage kan være boblekuverter, papkasser, fyld til papkasser i form af papir og plast som alt sammen har været brugt før.
Det vil oftes være emballage som vi selv har modtaget materialer i og som er alt for godt til blot at smide ud, da den primære funktion er 100% intakt endnu. 
 

Ønsker du, at får dine smykker sendt i genbrugsmateriale, men vi ikke har mere at bruge af, så belønnes du for dit ønkset alligevel og får selvfølgelig stadig de 10kr i rabat på dit køb. Du skal blot benytte rabatkoden "PasPåNaturen"

 

Valget er dit.

Du bestemmer naturligvis helt selv hvad du vælger. Er dit køb fx en gave som skal sende direkte til gavemodtageren, ser det selvfølgelig flottest ud med ny fin emballage.

Der kan være så mange grunde til at man vælge som man gør, og her hos IBEN's respekterer vi dit valg fuldt ud.