Om IBEN's

Her hos IBEN's laves smykker i rene materialer. Det vil sige i sterlingsølv, guld og sølv der er belagt 2 gange med 24 karat guld, med mindre andet er anført. Lødighedsstemplet / navnestemplet IP er din garanti for at smykkerne er lavet i rene metaller og er således omfattet af den danske ædelmetalkontrol.

 

Enulie serien er lavet af andre metaller da de er billigere at fremstille og derfor kan sælges billigere. Det vil altid fremgå af beskrivelsen hvilket metal smykkerne er lavet af. Du kan se hele Enulie serien her.

 

Vi elsker de naturlige sten og perler som oftes vil være naturlige krystaller, ædelstene og ferskvandsperler. Vi bruger altid ferskvandsperler som er minimum A+ grade. Ud over det går vi efter kvalitetsmaterialer som svarowsky krystaller og shell pearls. Du kan læse meget mere om de forskellige materialer her.

 

Designeren bag.

Jeg hedder Iben og er født i 1975 i Danmarks ældste by Ribe, men opvokset i Kolding. Min interesse for håndværk viste sig i en tidlig alder og allerede i 4. klasse syede jeg et hel joggingsæt. Gennem årene har mange forskellige slags håndværk været gennem mine hænder og mit  talent for formgivning blev mere og mere udtalt. I 2015 begyndte jeg at fordybe mig i smykker, designet, formet og produceret af min egne hænder. Mange af kollektionerne produceres jeg stadig og ligger meget energi og personlighed i.

 

Min mission med smykkerne er, at de skal kan kunne bæres af alle uanset alder, frisure og begivenhed. Derfor er mine smykker oftes diskrete selv om fx et par ørering er lange. Det giver liv til smykket uden at blive dominerende, og det givet det mest sofistikerede look og kan derfor bæres af alle. Det enklte formsprog gør det også let at kombinere smykkerne med hinanden eller med gamle smykker fra gemmerne.

 

IBEN's startede som en ren hobby. Der hvor andre læser bøger, maler eller går til tennis, der lavede jeg smykker. Gennem årene er jeg dykket mere og mere ned i  produktionen og designet af disse og har idag fundet mit feminine og oftes meget enkle og sofistikerede udtryk.

 

Jeg er altid på sommer og julemarked. Det er her jeg møder jer skønne kvinder direkte og får en snak om smykkerne. Det er her jeg mærker reaktionen på mine designs og bliver klogere på hvad der rører sig og får brugbart feedback.